Google Music Store acum În primele capturi de imagine, lansarea vine pe 16 noiembrie?!

1.535 ori
<b>Google Music Store acum În primele capturi de imagine, lansarea vine pe 16 noiembrie?!</b>Aceasta este o săptămână mare pentru Google, care are un eveniment special programat pe data de 16 noiembrie și se pare că și Galaxy Nexus va sosi tot în următoarele 7 zile. Dacă despre evenimentul de pe 16 nu știm prea multe și se presupune...

Aceasta este o săptămână mare pentru Google, care are un eveniment special programat pe data de 16 noiembrie și se pare că și Galaxy Nexus va sosi tot în următoarele 7 zile. Dacă despre evenimentul de pe 16 nu știm prea multe și se presupune că este legat de Google Music, același serviciu muzical al gigantului motoarelor de căutare face în continuare valva, prin următoarele capturi de ecran.

împreună cu lansarea primului telefon Android 4.0 ar trebui să sosească și Google Music, un magazin de muzica cu o ofertă interesantă de "melodia gratuită a zilei". Varianta beta a lui Google Music funcționează deocamdată ca metoda de stocare a melodiilor preferate în cloud, dar varianta full va avea și rolul de magazin.

Sursa acestor capturi afirma că le-a obținut de pe un HTC Inspire 4G din Venezuela, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă a fost instalat Android Ice Cream Sandwich pe acesta. Observăm din imagini ca Android Market și Google Music vor fi interconectate într-un fel, astfel că Music ar putea fi o secțiune a lui Market. Poate că în acest fel Android Market se va apropia și mai mult de definiția lui iTunes, care oferă atât aplicații, cât și muzica.

Google Music Store

în ce privește lista de prețuri, o melodie poate costa în jur de 1 dolari, iar prețul albumelor full va depinde de popularitatea lor. Revenim cu detalii de la evenimentul de pe 16 noiembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×