Un nou telefon quad-core, de această dată mai celebru: Meizu MX, acum cu imagini ale prototipului

1.581 ori
<b>Un nou telefon quad-core, de această dată mai celebru: Meizu MX, acum cu imagini ale prototipului</b>Meizu a evoluat în ultimii ani de la compania care producea clone de iPhone puțin mai bune decât restul, la un brand care dezvoltă smartphone-uri performante. Acum în vizorul tuturor se afla următorul lor model, Meizu MX, un telefon quad-core ale...

Meizu a evoluat în ultimii ani de la compania care producea clone de iPhone puțin mai bune decât restul, la un brand care dezvoltă smartphone-uri performante. Acum în vizorul tuturor se afla următorul lor model, Meizu MX, un telefon quad-core ale cărui prime imagini au apărut pe web.

Acesta este doar un prototip, iar imaginile neclare nu ne dau o idee exactă despre cum va arăta handsetul. Sincer să fiu spatele acestui model îmi amintește ușor de un Xperia combinat cu un HTC high end și puțin din iPhone. Observați că partea din spate a device-ului este curbată și putem vedea și camera cu bliț, probabil dotat cu senzor de 8 megapixeli.

Va fi interesant de aflat daca acest terminal va rula Android 4.0 Ice Cream Sandwich din start, sau îl va primi că actualizare mai târziu. Ultima oară când aflam informații despre acest smartphone quad core chinezesc, el urma să sosească cu un procesor Cortex A9, display qHD de 4.3 inchi, 16/32GB memorie internă, opțiuni complete de conectivitate și un preț minim de 625 de dolari.

Meizu MX quad-core

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×