Google Nexus 3, Între HTC și LG... iată prima imagine!

Autor:  | Publicat în:  Google 2.001 ori
<b>Google Nexus 3, Între HTC și LG... iată prima imagine!</b>Zvonurile precedente cu privire la următorul telefon din seria Google Nexus afirmau că acest smartphone va fi unul quad core, dotat cu Android Ice Cream Sandwich și produs de LG. Se pare că lupta se dă între HTC și LG până la urmă, iar Google va...

Zvonurile precedente cu privire la următorul telefon din seria Google Nexus afirmau că acest smartphone va fi unul quad core, dotat cu Android Ice Cream Sandwich și produs de LG. Se pare că lupta se dă între HTC și LG până la urmă, iar Google va alege producătorul noului Nexus în curând. între timp a apărut și o primă imagine cu un prototip al noului telefon.

Acesta este cel mai probabil un HTC, dacă analizăm cu atenția partea superioară a terminalului. HTC a produs deja un model Nexus, primul, în vreme ce LG are destulă experiență cu terminalele Android, mai ales că are în portofoliu și primul model dual core din lume. Astfel, de ce nu ar avea LG printre recorduri și primul smartphone quad core din lume?

Imaginea a fost publicată pe web de către Mike de la techhog.com, care a primit-o de la un fost coleg de facultate. Nu putem garanta autenticitatea fotografiei, de vreme ce aceasta ar putea reprezenta un concept/prototip sau ar putea fi un Photoshop de calitate. în special colțul dreapta jos al telefonului ne face să ne întrebăm dacă imaginea este reală. De ce nu se îmbină laturile handsetului în acea muchie?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×