Google Nexus 3 nu va avea procesor quad core; iată câteva din specificațiile sale (neoficiale)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.884 ori
<b>Google Nexus 3 nu va avea procesor quad core; iată câteva din specificațiile sale (neoficiale)</b>După ce o presupusă imagine cu Google Nexus 3, un smartphone care ar putea fi fabricat de către LG, a scăpat pe web iată că acum descoperim și o listă de specificații pentru acest nou-venit. Informațiile vin de la BGR, dar trebuie analizate cu...

După ce o presupusă imagine cu Google Nexus 3, un smartphone care ar putea fi fabricat de către LG, a scăpat pe web iată că acum descoperim și o listă de specificații pentru acest nou-venit. Informațiile vin de la BGR, dar trebuie analizate cu grijă, deoarece ele ar putea fi doar o serie de zvonuri și nimic mai mult.

Sursa acestei scăpări afirmă că următorul telefon Google va purta numele de Nexus 4G, va fi un model dual core și va adopta fie procesorul Qualcomm OMAP 4460 sau un CPU Snapdragon Krait cu un consum foarte redus. Frecvența acestui procesor va fi undeva pe la 1.2 sau 1.5 GHz, dezmințind astfel zvonurile cu privire la faptul că al treilea model Nexus ar putea fi un telefon quad core.

Lista de specificații continuă cu un display de dimensiuni mari, cu suport pentru playback 720p HD, conectivitate 4G LTE și 1GB RAM. Noului smartphone îi vor lipsi tastele hardware din partea frontală, el axându-se strict pe interacțiune prin taste virtuale. Camera va avea o rezoluție de 5 megapixeli, dar performanța sa va fi superioară celor deja existente, afirmă aceleași zvonuri.

Ca și predecesorii săi, Nexus 4G va fi primul model pe care va rula un nou Android și anume versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich. Aceasta va uni Honeycomb și Gingerbread într-o singură platformă, iar lansarea terminalul ar putea avea loc în luna noiembrie a acestui an, asta dacă totul merge bine.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×