Google Nexus One versus iPhone 3G, intr-un test WiFi Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.798 ori
<b>Google Nexus One versus iPhone 3G, intr-un test WiFi Mobilissimo.ro (Video)</b>Iata ca faimosul smartphone Google Nexus One a ajuns in sfarsit si in mainile noastre, multumita celor de la GPS-Auto.ro, permitandu-ne sa realizam imediat un duel al terminalului Android cu iPhone 3G. Cele 2 modele sunt supuse unui test de viteza a...

Iata ca faimosul smartphone Google Nexus One a ajuns in sfarsit si in mainile noastre, multumita celor de la GPS-Auto.ro, permitandu-ne sa realizam imediat un duel al terminalului Android cu iPhone 3G. Cele 2 modele sunt supuse unui test de viteza a conexiunii WiFi, dupa cum puteti vedea in acest clip video:

Trebuie sa mentionam din start ca ne declaram impresionati de performantele lui Nexus One si puteti observa ca terminalul Google incarca paginile web mai repede via WiFi decat iPhone 3G, desi avansul este aproape insesizabil. Vom reveni cat de curand cu o recenzie a acestui super terminal cu procesor de 1 GHz si Android 2.1 la bord.

Intre timp, trebuie sa mentionam ca telefonul costa 2400 RON si poate fi achizitionat de aici. Iata si o galerie foto cu handsetul aflat in teste la Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×