Nokia a anuntat oficial telefonul C5 la CeBIT 2010

2.588 ori
<b>Nokia a anuntat oficial telefonul C5 la CeBIT 2010</b>CeBIT 2010 a debutat astazi si odata cu el Nokia a anuntat handsetul C5, asa cum ne asteptam. Avem de-a face cu un smartphone axat pe functii de social networking si aflam ca noul model va costa 135 de euro, el urmand sa fie lansat in al doilea trimestru...

CeBIT 2010 a debutat astazi si odata cu el Nokia a anuntat handsetul C5, asa cum ne asteptam. Avem de-a face cu un smartphone axat pe functii de social networking si aflam ca noul model va costa 135 de euro, el urmand sa fie lansat in al doilea trimestru al anului.

Nokia C5 este un terminal compact, care ofera acces direct din ecranul Home la contactele preferate si include update-uri de status Facebook in lista de contacte apelabile. Handsetul permite accesul la retele de socializare, ca MySpace sau Facebook, iar telefonul suporta si instant messaging si email via Ovi Mail.

Printre dotarile lui C5 se numara o camera de 3.2 megapixeli, iar terminalul vine la pachet cu un card de memorie de 2 GB. Acest nou Nokia suporta conexiuni rapide, care permit uploadul clipurilor video si fotografiilor cu usurinta si trebuie sa aflati ca handsetul vine cu noua versiune Ovi Maps, ce suporta functia de location sharing cu contactele Facebook.

Nokia C5

Nokia C5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×