Google Nexus S confirmat! Fabricat de Samsung și parte a seriei Galaxy S; iată primele imagini!

2.312 ori
<b>Google Nexus S confirmat! Fabricat de Samsung și parte a seriei Galaxy S; iată primele imagini!</b>Dacă Google Nexus S era un zvon confirmat cu câteva ore în urmă de o scăpare a retailerului Best Buy, iată că acum avem informații conform cărora terminalul ar fi cu adevărat produs de Samsung. Aparent, telefonul va rula Android 2.3 Gingerbread...

Dacă Google Nexus S era un zvon confirmat cu câteva ore în urmă de o scăpare a retailerului Best Buy, iată că acum avem informații conform cărora terminalul ar fi cu adevărat produs de Samsung. Aparent, telefonul va rula Android 2.3 Gingerbread și iată și primele imagini live cu noul model Nexus S, obținute via cei de la Engadget.

Speculațiile afirmă ca Google Nexus S este de fapt modelul Samsung GT-i9020, iar apartenența la brandul asiatic este confirmată de către imaginile de mai jos. Din câte știm până acum din testele FCC și WiFi Alliance, noul model Samsung suportă conectivitate WiFi 802.11 b/g/n și 3G în benzi AWS. Astfel, terminalul s-ar potrivi perfect cu rețeaua T-Mobile și se pare că noul Nexus va face parte din seria Galaxy S, dacă ne luăm după aceleași zvonuri.

Imaginile cu handsetul ne prezintă un Nexus S de mari dimensiuni, cu margini rotunjite, o camera cu senzor destul de impresionant și un display touch cu diagonal impunătoare. Pe când și o dată de lansare pentru acest model sau măcar o confirmare că rulează OS-ul Android 2.3?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×