Google nu îţi va mai scana mailul pentru a targeta reclame pe viitor

1.569 ori
<b>Google nu îţi va mai scana mailul pentru a targeta reclame pe viitor</b>O veste interesantă legată de Google şi al său serviciu de mail Gmail vine în acest weekend. Google şi-a anunţat intenţia de a schimba modul în care funcţionează platforma Gmail şi va renunţa să mai targeteze reclame prin scanarea mailurilor..

O veste interesantă legată de Google şi al său serviciu de mail Gmail vine în acest weekend. Google şi-a anunţat intenţia de a schimba modul în care funcţionează platforma Gmail şi va renunţa să mai targeteze reclame prin scanarea mailurilor utilizatorilor.

În trecut această abordare fusese introdusă pentru a putea personaliza experienta Gmail după nevoile utilizatorilor. De atunci multe acuze legate de încălcarea intimităţii i-au fost aduse gigantului motoarelor de căutare. La ora actuală 1.2 miliarde de persoane folosesc acest serviciu gratuit. Până acum Google scana mail-urile pentru cuvinte cheie, încercând să targeteze mai bine reclame.

Google nu îţi va mai scana mailul pentru a targeta reclame pe viitor

Pentru început Marele G renunţase la acest lucru în varianta enterprise de Gmail şi acum şi în cea pentru consumatorul de rând. Sistemul se actualizează în următoarele luni, dar nu vă bucuraţi prea devreme, pentru că există în continuare multiple servicii de unde Google aduna date. Fie că e vorba de istoricul vostru de căutare, clipurile privite pe YouTube, reclamele pe care daţi click, poziţia voastră pe hartă, Google le ştie pe toate.

Google vrea să poziţioneze totuşi Gmail că o soluţie sigură, ascunsă de ochii intruşilor şi axată pe intimitatea personală. Aşteptaţi-vă în curând şi la schimbări ale sistemului de autentificare, probabil securizat mai draconic, cum a făcut şi Yahoo după marele său hack.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×