Google Pixel 2 XL primeşte suport pentru pinch to zoom în YouTube, odată cu noua actualizare software

788 ori
<b>Google Pixel 2 XL primeşte suport pentru pinch to zoom în YouTube, odată cu noua actualizare software</b>În ultimele zile am aflat câteva detalii interesante legate de software-ul lui Google Pixel 2 XL, telefon care astăzi primește suport pentru funcția pinch to zoom în YouTube. Exact cum spune și denumirea sa, vom avea posibilitatea de a realiza

Chiar dacă în ziua de azi telefoanele cu ecran edge to edge au făcut trecerea în mainstream a aspectului 18:9, software-ul nu s-a adaptat complet încă la acest trend, se pare. Spre exemplu YouTube nu reuşeşte să umple ecranul în mod complet cu imaginea, aşa cum ne-am dori. Totuşi lucrurile merg în direcţia bună prin aplicarea unor actualizări, precum cea tocmai primită pe Google Pixel 2 XL.

Terminalul primeşte acuim suport pentru pinch to zoom în YouTube, după actualizare. Odată cu noul release software găsim un nou mod în aplicaţia YouTube pentru telefon. Veţi putea face pinch to zoom în clipul video care rulează şi veţi putea umple întreg ecranul. Puteţi face zoom in şi out aşa cum se întâmplă în playerele video şi aplicaţiile Gallery de pe atât de multe de telefoane Android.

Conceptul este binevenit pentru cei care nu vor să aibă parte de un video cropuit în marginile din stânga şi dreapta. Folosind capacitatea de zoom veţi tăia totuşi puţin din zona superioară şi inferioară a video-ului. Deocamdată funcţia este exclusivă pentru Google Pixel 2 XL şi pentru a avea parte de ea trebuie să duceţi YouTube la versiunea cea mai nouă, adică 12.40.

Între timp nu pot să nu mă întreb pentru a miliarda oară când va sosi oare cea mai solicitată funcţie de către orice posesor de smartphone, fie el cu iOS sau Android. Mă refer la cea care îi permite lui YouTube să redea muzica în fundal, în vreme ce faceţi altceva sau părăsiţi aplicaţia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×