Google oferă acum posibilitatea de auto backup Google+, odată cu cel mai nou update Picasa

Autor:  | Publicat în:  Google 1.313 ori
<b>Google oferă acum posibilitatea de auto backup Google+, odată cu cel mai nou update Picasa</b>Cea mai nouă versiune Picasa include și un software numit Google+ Auto Backup, care poate fi folosit pentru a face o copie de rezervă pentru fotografiile și clipurile utilizatorului. &nbsp; Ele vor fi preluate de pe terminalul utilizatorului și vor...

Cea mai nouă versiune Picasa include și un software numit Google+ Auto Backup, care poate fi folosit pentru a face o copie de rezervă pentru fotografiile și clipurile utilizatorului.

Ele vor fi preluate de pe terminalul utilizatorului și vor avea parte de un backup realizat prin intermediul contului Google+. Interesant e că aplicația nu are propriu zis de-a face cu Picasa, deși este livrată la pachet cu această aplicație. O veste bună este că puteți salva un număr nelimitat de fotografii 2048px în contul vostru, sau puteți urca fotografii la mărimea inițială, dar veți pierde spațiu din Google Drive.

Pot fi copiate și conținuturile media de pe carduri de memorie sau alte terminale atașate la PC. Dacă doriți, puteți și să configurați aplicația să facă backup pentru media folosind un anumit director de pe hard drive. Puteți descărca aplicația de aici și mă întreb cât durează un backup pentru o persoană care are 10.000 de fotografii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×