Samsung postează un teaser pentru CES 2014, va anunța noile sale procesoare Exynos În Vegas

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.255 ori
<b>Samsung postează un teaser pentru CES 2014, va anunța noile sale procesoare Exynos În Vegas</b>La final de an 2013 au început și teaserele pentru CES 2014, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare în Las Vegas. Samsung a postat imaginea de mai jos pe Twitter, făcând referire la inovațiile sale pe partea de procesoare. &nbsp;...

La final de an 2013 au început și teaserele pentru CES 2014, eveniment care va avea loc săptămâna viitoare în Las Vegas. Samsung a postat imaginea de mai jos pe Twitter, făcând referire la inovațiile sale pe partea de procesoare.

Fotografia a fost postata pe contul de Twitter oficial al brandului de procesoare Exynos. Speculațiile afirmă că producătorul va dezvălui noua generație Exynos 6, de procesoare octa core, care va debuta pe Galaxy S5. Totuși, pentru lângă acest CPU vom mai primi unul. Există și zvonuri legate de un alt procesor, un așa numit Exynos S, care are un număr necunoscut de core-uri, dar care știm că va avea arhitectura 64 bit.

Samsung postează un teaser pentru CES 2014, va anunța noile sale procesoare Exynos În Vegas

Acesta va avea o performanță de 1.43 ori mai bună decât Snapdragon 800 de la Qualcomm, ceea ce sună destul de impresionant. în ce îl privește pe Exynos 6, aceeași sursă afirma că el va avea o performanță de 1.53 ori mai bună decât Snapdragon 800. De asemenea, Exynos 6 va folosi cele două seturi quad core simultan, se pare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×