Samsung depune cerere pentru 3 brevete În această lună: servicii și device-uri noi incluse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 919 ori
<b>Samsung depune cerere pentru 3 brevete În această lună: servicii și device-uri noi incluse</b>Suntem pe ultima sută de metri a lui 2013 și Samsung a găsit timp pentru a breveta noi tehnologii. Sud-coreenii au depus cerere pentru 7 noi brevete la Autoritatea Americană a Brevetelor și Trademark-urilor, dar nu vă așteptați la evoluții...

Suntem pe ultima sută de metri a lui 2013 și Samsung a găsit timp pentru a breveta noi tehnologii. Sud-coreenii au depus cerere pentru 7 noi brevete la Autoritatea Americană a Brevetelor și Trademark-urilor, dar nu vă așteptați la evoluții tehnologice spectaculoase aici.

Pe 20 decembrie, Samsung a depus cerere pentru un brevet pentru "T Turbowrite" și "Rapid Mode", ambele cu referire la SSD-uri, telefoane mobile, camere digitale, playere media și tablete, deci destul de vag. Sunt menționate și huse flip, ochelari 3D și set top box-uri. Pe 17 decembrie Samsung cerea brevetarea lui "Showplace", "Panagon" și "Infinitude", nume de cod asociate cu telefoane mobile, playere media, tablete, încărcătoare și monitoare.

Acest nume sună mai degrabă a noi aplicații și servicii, deci le vom urmări cu interes. Aceeași companie a brevetat și un design nou special pentru aer condiționat și soluții legate de finanțe și economie. Vom vedea mai multe detalii despre servicii și hardware nou la MWC 2014 probabil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×