Google Phone e real, primit cadou de angajatii Google

1.788 ori
<b>Google Phone e real, primit cadou de angajatii Google</b>Inainte ca primul telefon Google Android sa fie lansat circulau zvonuri despre un terminal produs de gigantul motoarelor de cautare, cunoscut sub numele de Google Phone. Tot ce am vazut pana acum au fost modele HTC, Samsung, Motorola sau LG cu sistemul de...

Inainte ca primul telefon Google Android sa fie lansat circulau zvonuri despre un terminal produs de gigantul motoarelor de cautare, cunoscut sub numele de Google Phone. Tot ce am vazut pana acum au fost modele HTC, Samsung, Motorola sau LG cu sistemul de operare Android la bord. Ei bine, iata ca Google Phone e real!

Se pare ca gigantul motoarelor de cautare ar fi organizat o petrecere pentru angajatii sai, acestia primind cu totii telefoane Google. Printre ei se numara si un foarte incantat programator, care anunta pe Twitter ca petrecerea s-a incheiat cu artificii si cu cadouri pe baza de Google Phone. Aparent, terminalul arata foarte bine, este fabricat de HTC si ruleaza Android 2.1.

Versiuni deblocate ale telefonului au fost oferite angajatilor, care se declara incantati de felul in care arata ecranul home al handsetului, in special la capitolul efecte vizuale in genul wallpaper-ului animat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×