Telefonul iDEN Motorola cu Android la bord, furat si testat

1.755 ori
<b>Telefonul iDEN Motorola cu Android la bord, furat si testat</b>Am trait sa o vedem si pe asta: un telefon mobil furat si testat in fata camerei de luat vederi. Este vorba de primul terminal Motorola iDEN care ruleaza Android, Opus One. Telefonul a fost "imprumutat" de catre utilizatorul YouTube jay84305 de pe...

Am trait sa o vedem si pe asta: un telefon mobil furat si testat in fata camerei de luat vederi. Este vorba de primul terminal Motorola iDEN care ruleaza Android, Opus One. Telefonul a fost "imprumutat" de catre utilizatorul YouTube jay84305 de pe strazile din Florida, South Beach si a rezultat o experienta hands, disponibila pe YouTube, pana acum cateva ore, cand clipurile au fost sterse.

In clipurile postate de cel care a furat telefonul, puteam vedea in actiune functia push to talk, camera terminalului, aplicatiile Android si alte detalii prin intermediul unui reviewer care vorbea engleza in slang. Se pare ca Motorola Opus One va fi lansat de operatorul Nextel (si probabil si de Boost Mobile), terminalul ruleaza Android 1.5 (Cupcake) si este branduit "p1_opusone" sub carcasa bateriei.

Motorola iDEN

Avem de-a face cu un telefon Android destul de capabil, cel putin la fel de performant ca orice alt model cu suport pentru retele GSM si CDMA. Desi in clipurile scoase de pe YouTube handsetul ruleaza Android 1.5, e posibil sa il vedem pe piata anul viitor, ruland Android 2.0 sau chiar 2.1. Cat despre patania prin care jay84305 a "facut rost" de telefon, el povesteste ca un angajat Motorola sau Sprint a scapat handsetul aproape de masina sa.

Motorola iDEN

Ca un bun cetatean ce e, reviewerul nu a dus terminalul inapoi, ci l-a pastrat, pe motiv ca posesorul "parea un nenorocit". Clasica scuza, nu-i asa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×