Google Phone, mai tare decat iPhone?!

2.169 ori
<b>Google Phone, mai tare decat iPhone?!</b>Orice inventie si inovatie in general, atrage si copii si plagiaturi ale noutatii ce se pregateste sa devina celebra. Este si cazul iPhone, care pare a fi fost plagiat de aproape toate companiile mari, exemplul cel mai bun fiind Meizu. Totusi nu...

Orice inventie si inovatie in general, atrage si copii si plagiaturi ale noutatii ce se pregateste sa devina celebra. Este si cazul iPhone, care pare a fi fost plagiat de aproape toate companiile mari, exemplul cel mai bun fiind Meizu. Totusi nu imitatiile sunt problema cea mai mare pentru Apple, acum cand si Google pare a ameninta o suprematie ce nici macar nu s-a instaurat.

Nu stim cat de reale sunt zvonurile cu privire la Google Phone, dar se pare ca produsul final va purta marca parteneriatului cu Samsung. Vom avea de-a face cu un smartphone, similar cu Blackberry, avand o interfata Java si functionand pe baza de Linux combinat cu elemente de C++. Dupa cum puteti vedea si in imagine touch-screenul este la putere si Google face un pas in plus incluzand functia VOIP.

Imaginati-va o lume in care Google controleaza apelurile dintre abonatii sai, in special datorita faptului ca acestea sunt efectuate de pe IP-uri. Marile firme de telefonie ar ceda, daca n-ar fi si posibilul parteneriat cu acestea, la care Google este deschis, contrar celor de la Apple care vad doar Cingular in fata ochilor.

Totul suna si arata bine, prea bine chiar, dar nu am dori sa avem un al doilea caz iPhone, soldat cu dezamagiri, amanari si valuri de clone ale produsului final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×