Age of Empires III pe telefonul mobil

3.024 ori
<b>Age of Empires III pe telefonul mobil</b>Glu Mobile se poata declara o firma norocoasa, deoarece tocmai a cumparat drepturile pentru a crea si lansa o versiune pentru mobile a celebrului joc Age of Empires III. Desi va aparea de abia in 2008, jocul promite sa fie un hit in domeniul strategiilor...

Glu Mobile se poata declara o firma norocoasa, deoarece tocmai a cumparat drepturile pentru a crea si lansa o versiune pentru mobile a celebrului joc Age of Empires III.

Desi va aparea de abia in 2008, jocul promite sa fie un hit in domeniul strategiilor in timp real pentru mobile, la fel cum a fost varianta de PC. Nu este primul joc din seria Age of Empires care poate fi jucat pe displayuri mici, deoarece Age of Empires II a fost lansat de catre In-Fusio in 2005 (varianta mobila). Totusi, compania In-Fusio are pe cap acum alte griji decat Age of Empires, judecandu-se cu Microsoft pentru drepturile de a porta Halo pe mobil.

Nu este de mirare ca Microsoft a preferat firma Glu pentru AOE III, avand in vedere portul atat de reusit pentru mobile al jocului Project Gotham Racing. Nu dispunem inca de poze din gameplay-ul noului port semnat Glu, dar va asiguram ca le veti avea de indata ce vor fi date presei.

Asteptam cu nerabdare numeroasele porturi care se anunta pentru jumatatea acestui an, dorind sa vedem pe ecranele mobile si nume mari cum ar fi Gears of War sau Rayman Raving Rabbids.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×