Google Phone se numeste Nexus One, primele imagini acum disponibile!

1.829 ori
<b>Google Phone se numeste Nexus One, primele imagini acum disponibile!</b>Dupa ce aflam ca Google a facut cadou angajatilor sai modele Google Phone cu ocazia unei petreceri interne, se pare ca Twitterul ne dezvaluie din nou informatii despre noul rival al lui iPhone. Iata si primele imagini "live" cu telefonul Android care...

Dupa ce aflam ca Google a facut cadou angajatilor sai modele Google Phone cu ocazia unei petreceri interne, se pare ca Twitterul ne dezvaluie din nou informatii despre noul rival al lui iPhone. Iata si primele imagini "live" cu telefonul Android care poarta numele de Nexus One si branding Google.

Cory O'Brien, un blogger din San Francisco a reusit sa puna mana pe aceste imagini, mentionand pe Twitter si ca Nexus One ii pare o combinatie dintre iPhone, un terminal cu ecran mai mare si un mecanism de navigare de tip rotita de scroll. Touchscreen-ul handsetului este impresionant, iar versiunea 2.1 de Android se misca excelent.

Nexus One

Aparent, Nexus One arata exact ca HTC Passion, telefon pe care il vazusem scapat pe web de ceva timp. Observati si ca terminalul nu poarta nici un branding HTC, desi este fabricat de aceasta companie.

Nexus One

Noile imagini cu partea sa din spate indica prezenta unei camere impresionante, iar daca va intrebati cand va ajunge acest terminal pe piata, aflati ca el va debuta in luna ianuarie si va fi vandut deblocat, evitand colaborarea celor de la Google cu operatorii de telefonie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×