UE doreste limitarea outputului media playerelor la 85 decibeli

998 ori
<b>UE doreste limitarea outputului media playerelor la 85 decibeli</b>Uniunea Europeana ia in calcul limitarea nivelului volumului pe playerele media la 85 decibeli, incepand cu anul 2010. La ora actuala, maximul admis este de 120 decibeli, dar suntem siguri ca atat consumatorii, cat si producatorii de casti/playere vor...

Uniunea Europeana ia in calcul limitarea nivelului volumului pe playerele media la 85 decibeli, incepand cu anul 2010. La ora actuala, maximul admis este de 120 decibeli, dar suntem siguri ca atat consumatorii, cat si producatorii de casti/playere vor gasi o metoda sa ocoleasca legislatia.

Pentru inceput, ne putem deja imagina mici amplificatoare atasate playerelor sau castilor, in cazul in care consumatorii doresc un volum mai mare decat cel admis. In plus, e mai probabil ca hotararea UE sa se limiteze totusi la 100 decibeli, acesta fiind un numar rotund. De asemenea, dorinta publicului de a asculta muzica la un anumit volum pe playerul personal e in totalitatea decizia sa, chit ca asta ii face rau.

Din fericire, un membru al Comisiei Europene care va lua decizia in legatura cu playerele a sesizat problema si a afirmat ca e mai indicat sa fie educati consumatorii in legatura cu riscurile ascultarii muzicii la maxim, decat sa interzica adolescentilor sa faca ceea ce fac de decenii: sa asculte muzica tare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×