Google Pixel 2 obține certificarea FCC; este produs de HTC și vine cu Android 8.0.1 din fabrică!

1.876 ori
<b>Google Pixel 2 obține certificarea FCC; este produs de HTC și vine cu Android 8.0.1 din fabrică!</b>Dacă mai era nevoie de o confirmare a faptului că modelul Google Pixel 2 va fi fabricat de către HTC, iată că aceasta sosește astăzi odată cu certificarea pe care FCC o acordă dispozitivului. Este menționat clar că acest handset este produs în

În cazul în care mai era nevoie de o confirmare a faptului că într-adevăr HTC va fi producătorul următorului smartphone Pixel 2, iată că aceasta sosește astăzi când cei de la FCC certifică terminalul cu numele de cod G011A. Se menționează clar că acest dispozitiv este construit de HTC Corporation și tot din documentele asociate aflăm că Android 8.0.1 va rula din start, fiind probabil primul device de pe piață cu această versiune OS.

 

Google Pixel 2

Ce ne intrigă este faptul că în cele câteva capturi de ecran dezvăluite se menționează faptul că primim 64 GB spațiu intern de stocare, un procent uriaș de 21% fiind ocupat aici de către OS și aplicațiile preinstalate. Este cea mai rea veste pe lângă faptul că la nivel de design nu va impresiona deloc, urmând a veni cu margini sus-jos de-a dreptul uriașe și cu un display de numai 5 inch.

Google Pixel 2

Revenind totuși la informația de astăzi, mai descoperim că telefonul va aduce o tehnologie similară lui Edge Sense de pe HTC U11, aici fiind denumită Active Edge. Aparent, din modul default vom putea activa Google Assistant prin acea modalitate de strângere a telefonului.

Pixel 2 este așteptat cu procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB RAM și cu o cameră foto de 12.3 megapixeli în spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×