Google Pixel 2 XL primeşte randări cu iz oficial, scăpate de Evan Blass; Are difuzoare duale frontale

2.018 ori
<b>Google Pixel 2 XL primeşte randări cu iz oficial, scăpate de Evan Blass; Are difuzoare duale frontale</b>Continuă scăpările lui Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL, cu doar câteva zile înainte de debutul lor. De această dată zvonacul şef, Evan Blass a postat două imagini noi cu varianta XL a terminalului, cu husa şi fără. Observăm şi un launcher cu design nou şi..

Continuă scăpările lui Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL, cu doar câteva zile înainte de debutul lor. De această dată zvonacul şef, Evan Blass a postat două imagini noi cu varianta XL a terminalului, cu husa şi fără. Observăm şi un launcher cu design nou şi difuzoarele duale.

Este vorba despre versiunea cu muchii înguste ale ecranului aici, cea produsă de către LG. Cea mai puţin plăcută privirii, versiunea HTC de Google Pixel 2 nu a mai scăpat prea des în ultima vreme, în afară de acele protecţii de ecran apărute pe web. A se remarca faptul că designul prezentat de Evan Blass pentru Pixel 2 XL e identic cu scăpările de asta vară, doar că acum ies în evidenţă mai clar difuzoarele frontale duale.

Google Pixel 2 XL

Noul Pixel Launcher a primit un preview la Google I/O în luna mai a acestui an, dar de abia acum îl vedem într-o variantă finalizată. Trebuie să observăm și noua amplasare a barei de căutare Google, care e mai la îndemână jos, dar în acelaşi timp nu chiar plăcută la nivel estetic, faţă de restul UI-ului. Remarcăm şi colţurile rotunjite ale ecranului, semn că panoul e din aceeaşi familie ca şi cele de pe LG G6 şi LG V30. Vedem şi un nou widget reminder, care include şi o menţiune meteo.

Pixel 2 XL

Butoanele navigaţionale par mai mici decât le-am lăsat pe precedentele telefoane Pixel, dar ar putea fi doar randarea de vină. Aflăm detaliile finale pe 4 octombrie, odată cu lansarea telefoanelor Pixel 2. 

Trebuie spus că în randarea fără carcasa acest Google Pixel 2 XL îmi aminteşte mult de un iPhone nou... probabil ghiciţi care.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×