Smartphone-ul Leica există în China; vine din partea unei companii ce nu are deloc legătură cu firma germană

1.036 ori
<b>Smartphone-ul Leica există în China; vine din partea unei companii ce nu are deloc legătură cu firma germană</b>Încă de anul trecut i-am văzut pe cei de la Huawei colaborând cu firma germană Leica la dezvoltarea de module foto ce au ajuns pe diverse smartphone-uri precum P9, P10, Mate 9 și în curând pe Mate 10. Ideea unui smartphone Leica realizat chiar de

Aflăm astăzi detalii despre un telefon mai deosebit ce a fost certificat recent de TENAA, un model branduit Leica. Înainte de a vă face speranțe cu privire la un super camera-phone, aflați că este vorba doar despre un produs asiatic ce nu are nici o legătură cu firma germană ce activează în zona foto. Totuși, compania chineză care îl produce este înregistrată sub numele Leica Electronic (Shenzhen) Co. LTE, așa că ne întrebăm dacă germanii au luat în seamă această lansare.

Leica Phone

Vedem că telefonul include chiar și logo-ul Leica în partea din spate sub camera duală și că logo-ul firmei seamănă foarte foarte mult cu cel al aplicației Instagram. Ce-i drept ideea unui smartphone Leica nu este deloc deplasată, asta pentru că am mai văzut producători din zona foto precum Kodak apelând la diverse companii pentru realizarea de smartphone-uri sub brand propriu.

Totuși în cazul de față vorbim despre o firmă asiatică ce se folosește de numele germanilor pentru a-și promova produsele. Ne întrebăm dacă chinezii au trademark sau nu pentru acest nume și dacă Leica va face ceva în această privință. Este un subiect interesant de urmărit!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×