Google Pixel 2 XL va fi într-adevăr produs de LG! FCC publică documentele asociate certificării

943 ori
<b>Google Pixel 2 XL va fi într-adevăr produs de LG! FCC publică documentele asociate certificării</b>Cu doar câteva momente în urmă am aflat că Google plănuiește lansarea noilor smartphone-uri Pixel 2 și Pixel 2 XL pentru data de 4 octombrie, o serie de panouri publicitare fiind afișate prin Boston. Acum avem și confirmarea faptului că modelul mai mare

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui Google Pixel 2 XL, phablet-ul companiei americane despre care tocmai ce am aflat că va fi prezentat oficial pe data de 4 octombrie. Anterior FCC certifica modelul standard produs de HTC, adică Google Pixel 2, iar acum avem ocazia să descoperim că și Pixel 2 XL are parte de același tratament. Se confirmă cu această ocazie că phablet-ul este produs de LG.

Va fi un telefon cu display 18:9 și design edge-to-edge exact cum ne-au prezentat unele randări și nu ar fi exclus să vedem aici adus suportul HDR10 pentru vizionarea de conținut video la o calitate deosebită. Din câte s-a mai speculat de-a lungul vremii, telefonul va aduce și un scanner de amprente în partea din spate, o singură cameră foto și din păcate va renunța la portul audio.

La interior vom găsi puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și rămâne să ne convingem dacă telefonul aduce 4 sau 6 GB de RAM. Un lucru sigur este acela că Google Pixel 2 XL se va livra din fabrică cu Android 8.0 Oreo. Vestea mai puțin bună este că prețul va fi apropiat de sumele pe care le vedem asociate unor terminale precum Samsung Galaxy Note 8 și iPhone 8 Plus, așadar peste 4000 lei..

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×