Google Pixel 2 primește huse transparente; accesoriile sunt fotografiate şi postate pe web

1.352 ori
<b>Google Pixel 2 primește huse transparente; accesoriile sunt fotografiate şi postate pe web</b>Comunitatea SlashLeaks ne prezintă astăzi o serie de fotografii ale unor huse transparente care aparent ar fi destinate smartphone-ului Google Pixel 2. Aceste accesorii scot la iveală decupaje pentru camera foto din spate și pentru scanner-ul de amprente

A trecut ceva timp de la ultimul zvon şi ultima scăpare solidă despre Google Pixel 2, aşa că primim cu braţele deschise leak-urile de mai jos. Faimoasa comunitate SlashLeaks a publicat fotografii cu presupuse huse ale viitoarelor telefoane, pe care le puteţi vedea mai jos.

Google Pixel 2

Google Pixel şi Pixel XL au fost apreciate anul trecut, pentru performanță şi în special pentru cameră, marea lor problema fiind că erau greu de găsit şi stocurile erau mici. Preţurile au rămas de asemenea piperate multă vreme. Google Pixel 2 nu are un producător clar încă, deşi LG, Huawei şi HTC au fost vehiculate ca nume în ultima vreme.

Google Pixel 2

Revenind totuşi la scăpări, ceea ce vedem aici e o serie de huse transparente, cu decupaje pentru cameră şi pentru scanner de amprente. Decupajul pentru cameră e destul de generos, ducând cu gândul la o cameră duală în spate. Nume de cod ca "Walleye" au apărut pentru Pixel 2, în vreme ce Pixel XL 2 e cunoscut ca "Taimen". Acesta din urmă ar aduce un design edge to edge aparent, inspirat de Galaxy S8 şi Essential Phone.

Perioada de debut pentru noile telefoane Pixel ar trebui să fie octombrie-noiembrie, dacă totul merge bine. Vor sosi cu Android O la bord evident şi mi se pare bizar că nu avem mai multe detalii despre camera principală în acest moment. La interior am putea vedea procesorul Snapdragon 836, care e pentru 835 ce era Snapdragon 821 pentru 820, un upgrade incremental.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×