Google Pixel 3 nu îl poate bate pe iPhone XR în testul DxOMark; Iată scorul său

2.207 ori
<b>Google Pixel 3 nu îl poate bate pe iPhone XR în testul DxOMark; Iată scorul său</b>După ce aflam în ultimele 24 de ore cum stă OnePlus 6T în testul foto DxOMark, acum e rândul lui Google Pixel 3 să primească verdictul. E un moment important, deoarece până acum iPhone XR era cel mai bun telefon cu cameră singulară

După ce aflam în ultimele 24 de ore cum stă OnePlus 6T în testul foto DxOMark, acum e rândul lui Google Pixel 3 să primească verdictul. E un moment important, deoarece până acum iPhone XR era cel mai bun telefon cu cameră singulară de pe piaţă, iar acum vine Google Pixel 3 să îl provoace la duel.

Google Pixel 3

Până la urmă nu îşi adjudecă nimeni coroana, deoarece Pixel 3 este la egalitate cu iPhone XR, tot cu 101 puncte. E totuşi telefonul cu camera singulară şi cu Android cel mai bine cotat de până acum. Având în vedere cum arătau mostrele low light văzute pe web şi ce laude primise Night Sight, sincer mă aşteptam la un scor mai mare.

Google Pixel 3

Este media dintre cele 103 puncte pentru foto şi 98 pentru video. Google Pixel 3 este lăudat pentru dynamic range şi pentru blitz, dar şi nivelul scăzut de zgomot. DxOMark numeşte Google Pixel 3 "cel mai bun Pixel de până acum". Vă reamintesc că e vorba aici despre o cameră de 12.2 MP în spate, cu senzor Dual Pixel de 1/2.55 inch şi pixeli de 1.4 microni. Avem şi obiectiv cu deschidere F/1.8, stabilizare optică şi bliţ dual LED.

Google Pixel 3

Cele mai mari îmbunătăţiri faţă de predecesori sunt la Zoom şi Bokeh, datorită upgrade-urilor de putere de procesare şi de software. Mă miră să aud asta, pentru că Pixel 2 XL era deja as la Portrait. Şi la captura video se cunoaşte un upgrade faţă de predecesor, cu menţiunea că telefonul îşi poate ajusta frame rate-ul în funcţie de cantitatea de lumină capturată.

Pixel 3 a pierdut puncte la textură şi nivel de zgomot şi chiar dacă a fost lăudat în prima fază la zoom, acolo s-a ales cu doar 47 de puncte. Ceva zgomot apare la captura low light, dar si ceva ghosting. La filmare DxO a descoperit efecte de "jeleu" şi "frame shift" la captura video din mers, iar culorile sunt şterse uneori. O mişcare neplăcută se petrece la autofocalizarea în low light.

Este de apreciat totusi faptul că avem captură RAW şi mult mai puţine artefacte decât la Pixel 2. Aici scorul a crescut de la 64 la 73 de puncte. Vă invit să citiţi întreaga analiză aici şi în continuare aşteptăm şi marele test al lui Huawei Mate 20 Pro, care pare să fi dispărut dupa scăparea de acum mai bine de o lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×