One UI Beta scapă pe web pentru variantele Snapdragon de Galaxy S8 și Galaxy Note 8

3.997 ori
<b>One UI Beta scapă pe web pentru variantele Snapdragon de Galaxy S8 și Galaxy Note 8</b>O informație pe care o cunoaștem de aproximativ o lună este și aceea că Samsung va aduce noua interfață One UI + Android Pie și pe modelele Galaxy S8, Galaxy S8+ și Note 8, asta după ce inițial se zvonea că doar flagship-urile din 2018

O informație pe care o cunoaștem de aproximativ o lună este și aceea că Samsung va aduce noua interfață One UI + Android Pie și pe modelele Galaxy S8, Galaxy S8+ și Note 8, asta după ce inițial se zvonea că doar flagship-urile din 2018 se vor bucura de acest tratament special. Pentru S9 se desfășoară de ceva timp un test beta One UI, iar acum descoperim că software-ul ajunge și pentru predecesor online.

Galaxy Note 8 ONE UI

Descoperirea a fost făcută de către XDA-Developers și aflăm pe această cale că pachetul software destinat seriei S8 și lui Note 8 vine cu multe dintre funcțiile ce ajung pe S9, precum Bixby 2.0, navigare full-screen prin gesturi și Night Mode pentru camera foto. În cazul de față este inclus și patch-ul de securitate din decembrie.

Galaxy Note 8 ONE UI

Aflăm că build-ul de test pentru Galaxy Note 8 (varianta Snapdragon) ce aduce One UI este disponibil în acest moment pentru descărcare, asta pentru cei care se înhamă la actualizarea manuală a dispozitivului. Găsiți aici un tutorial dacă vă simțiți pregătiți pentru un asemenea proces și cunoașteți riscurile.

Cât despre sosirea oficială a actualizării One UI, posesorii de S8 și Note 8 ar putea avea de așteptat până în primăvară.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×