Google Pixel 4 prezentat în noi variante de culoare; Vedem modele pe negru, cyan și alb

940 ori
<b>Google Pixel 4 prezentat în noi variante de culoare; Vedem modele pe negru, cyan și alb</b>În tandem cu leak-urile pentru iPhone XI continuă iată și cele pentru Google Pixel 4, telefon pe care ar trebui să îl vedem lansat oficial undeva prin luna octombrie a acestui an. Chiar marele G a decis să confirme design-ul

În tandem cu leak-urile pentru iPhone XI continuă iată și cele pentru Google Pixel 4, telefon pe care ar trebui să îl vedem lansat oficial undeva prin luna octombrie a acestui an. Chiar marele G a decis să confirme design-ul acestui smartphone de curând prin intermediul unui teaser și la scurt timp după am văzut randări mai detaliate din partea unor artiști talentați precum este cazul lui Phone Designer.

Google Pixel 4

Acum apar și alte astfel de imagini ce adoptă stilul văzut anterior, doar că de această dată putem admira telefonul în mai multe variante de culoare. Randările vin din partea publicației IndiaShopps.com și vedem aici smartphone-ul Google Pixel 4 în 3 variante de culoare posibile și anume: alb, negru și cyan.

Google Pixel 4

Modulul pătrat de cameră foto este la posturi în spate și putem vedea și zona frontală acolo unde Google va merge pe o abordare mai diferită decât la Pixel 3 XL. Se optează pentru o margine superioară mai mare unde se vor afla camerele foto selfie, earpiece-ul pentru convorbiri și senzorii necesari, în vreme ce marginea de sub ecran va fi mai îngustă, ceva similar ca la iPhone X dacă vreți.

Google Pixel 4

Din câte am aflat recent, varianta standard de Pixel 4 ar opta pentru un ecran de 5.6 - 5.8 inch, în vreme ce varianta XL va sosi cu ecran de 6.2 - 6.4 inch. Ambele modele vor avea o grosime de 8.2 mm, respectiv 9.3 mm în zona protuberanței foto din spate. Vom primi procesoare Snapdragon 855 la bord, 6 GB RAM și până la 128 GB de stocare flash. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×