Google Pixel 4 XL primește o randare concept și are ceva în comun cu Galaxy S10+

Autor:  | Publicat în:  Google  Concepte 1.174 ori
<b>Google Pixel 4 XL primește o randare concept și are ceva în comun cu Galaxy S10+</b>Dacă urmăriți leak-urile postate pe platforma slashleaks.com atunci cu siguranță ați remarcat și schița de mai jos asociată lui Google Pixel 4 XL, imagine care deși interesantă nu se poate numi chiar autentică

Dacă urmăriți leak-urile postate pe platforma slashleaks.com atunci cu siguranță ați remarcat și schița de mai jos asociată lui Google Pixel 4 XL, imagine care deși interesantă nu se poate numi chiar autentică. Poate fi o simplă schiță fan-made fără ceva real la mijloc, dar chiar și așa prezintă o abordare interesantă pe care Google ar putea să o ia în calcul pentru design-ul destinat viitorului phablet.

Google Pixel 4 XL

Folosind acest desen cei de la PhoneArena au creat o randare 3D care ne prezintă mai în detaliu modul în care ar putea arăta smartphone-ul ce vine la toamnă. Înainte de a o privi ne axăm asupra schiței care scoate la iveală un telefon tare interesant, unul care ar putea face în sfârșit trecerea la o cameră duală în spate și la un scanner de amprente integrat în display.

Pixel 4 XL

Marginile din jurul ecranului sunt suficient de înguste și chiar și în situația dată vedem că difuzoarele stereo de sus și jos se păstrează, un lucru tare bun în cazul în care este ceva real. Noutatea majoră este reprezentată și de către decupajul pentru camera selfie duală realizat direct în ecran, ceva inspirat de la Galaxy S10+. 

La capitolul design se remarcă și panoul spate ce include o zonă superioară din sticlă glossy și o zonă secundară tot din sticlă dar cu un tratament special ce îi aduce un grip mai bun și o textură diferită fix precum s-a întâmplat și la Pixel 3. Rămâne să vedem dacă și viitoarele leak-uri vor dezvălui un design similar pentru noul Pixel 4 XL și suntem curioși să vedem ce ni se pregătește și pentru Pixel 4! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×