Google plănuiește extinderea operațiunilor de cercetare în Taiwan și mărirea echipei ce lucrează la telefoanele Pixel

428 ori
<b>Google plănuiește extinderea operațiunilor de cercetare în Taiwan și mărirea echipei ce lucrează la telefoanele Pixel</b>Un raport dezvăluit astăzi de către publicația DigiTimes.com ne aduce detalii despre planurile celor de la Google pe piața din Taiwan, dorința fiind aceea de extindere a operațiunilor din zona cercetare și dezvoltare

Un raport dezvăluit astăzi de către publicația DigiTimes.com ne aduce detalii despre planurile celor de la Google pe piața din Taiwan, dorința fiind aceea de extindere a operațiunilor din zona cercetare și dezvoltare. Se va crea astfel un hub inovativ menit să ofere suport pentru strategia de dezvoltare hardware, detaliu dezvăluit chiar de către Rick Osterloh, senior VP în cadrul departamentului Device-uri și Servicii Google.

Google are deja un asemenea centru R&D în Taiwan, ba chiar cel mai mare din regiunea Asia Pacific al companiei, dar acum se dorește trecerea la un nivel și mai mare. Noua locație care ar putea fi pusă în uz la finalul anului viitor urmează a acomoda actualul staf R&D și inginerii din Taiwan și oferă suficient spațiu pentru dublarea echipei de angajați existentă în prezent. 

Un detaliu interesant pe care îl aflăm este că actuala echipă R&D din Taiwan are câteva reușit în portofoliu precum dezvoltarea unor produse hardware precum Pixel 3, Pixel 3 XL, dar și pad-uri de încărcare wireless. Cel mai probabil, vorbim în cazul de față despre echipa HTC care acum este sub tutela Google după ce marele G a achiziționat o parte din divizia mobilă HTC.

Aflăm că noul centru R&D va fi localizat în parcul industrial Tpark, New Taipei City în nordul Taiwanului. Aici se vor face teste 5G și dezvolta tehnologii pentru șofat autonom, dar și produse VR/AR, IoT, sau produse 5G. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×