MWC 2012: Nokia Lumia 900 În acțiune - premiantul de la CES analizat În Barcelona (Video)

2.031 ori
<b>MWC 2012: Nokia Lumia 900 În acțiune - premiantul de la CES analizat În Barcelona (Video)</b>Nokia Lumia 900, telefonul Nokia cu Windows Phone cu diagonala cea mai mare a fost premiant la CES 2012, luând titlul de cel mai bun smartphone de la CNET. Acest telefon a venit și la Mobile World Congress 2012, în Barcelona și a ajuns pe mâna lui...

Nokia Lumia 900, telefonul Nokia cu Windows Phone cu diagonala cea mai mare a fost premiant la CES 2012, luând titlul de cel mai bun smartphone de la CNET. Acest telefon a venit și la Mobile World Congress 2012, în Barcelona și a ajuns pe mâna lui Zsolt, trimisul nostru la MWC. Ce a rezultat a fost o experiență hands on, intermediată de un tânăr foarte la modă (da, aceasta e modă actuală), cu căști și ochelari pe care unii le-ar putea cataloga drept "de hipster".

Revenind la telefon, el oferă același design ca și Nokia N9 și Lumia 800, dar cu o diagonală mai mare, cu cameră frontală și față de N9 are și un buton pentru cameră, ca și Lumia 800. Carcasa sa este fabricată din policarbonat, avem la dispoziție un slot microSIM, iar băiatul de la standul Nokia ne-a trecut prin toate funcțiile, huburile și tile-urile lui Windows Phone. Nu vă așteptați la diferențe majore față de alte modele Windows Phone, pentru că nu există. Iată și cum arată lista de dotări a lui Nokia Lumia 900:

  • Dimensiuni: 11.5 mm grosime, 160 grame
  • Display: 4.3 inch, 480 x 800 pixeli, ClearBlack, AMOLED
  • Memorie: 16GB internă, 512 MB RAM, fără slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, Bluetooth 2.1, NFC, microUSB 2.0, GPS
  • Camera: 8MP, Carl Zeiss, autoofcus, bliț dual LED, captura video 720p la 30 fps, camera frontală 1.3MP
  • CPU: Qualcomm Snapdragon, 1.4 GHz, GPU Adreno 205
  • Baterie: Li-Ion 1830 mAh
  • Alte dotări: radio FM cu RDS, accelerometru, giroscop, busolă

Ce pot să zic este că mă bucur că acest telefon a ajuns și în Europa, după o perioadă în care s-a zvonit că el va rămâne în SUA. Din păcate zvonurile care afirmau că handsetul va sosi pe continentul nostru cu camera de 12 megapixeli nu au fost reale, dar ne mulțumim și cu camera de 8 megapixeli cu bitrate ridicat, așa cum avea și Lumia 800. Vă las cu hands-on-ul video și galeria foto de mai jos și vă spun că până acum acesta parte modelul Windows Phone de la Nokia cel mai plăcut privirii și cel mai pregătit să se bată cu alte smartphone-uri în acest segment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×