Google Play Music disponibil În România

Autor:  | Publicat în:  Google 1.948 ori
<b>Google Play Music disponibil În România</b>Articol în curs de redactare! https://play.google.com/store/music [FORUM]...

Prin 2011 am reușit să îmi fac cont Play Music (se numea Google Music), folosindu-mă de un VPN de SUA și pot să spun că l-am utilizat din plin!

Sincronizându-mi colecția de MP3-uri de pe PC cu contul Google, am avut acces prin streaming la fiecare piesă dintre cele 20.000 pe care serviciul îți dă voie să le încarci. Iată că începând de azi, Google Play Music devine disponibil și pentru România, chiar dacă nu s-a anunțat încă oficial acest lucru! Pontul mi-a sosit via mail de la Cristian Savii, căruia îi mulțumesc și în numele vostru!

Practic ce puteți face în acest moment cu acest cont? îl puteți activa de aici, după care descărcațiGoogle Music Manager, cu ajutorul căruia veți putea sincroniza muzica de pe PC/Laptop, cu contul vostru Google.

Google Play Music disponibil in Romania

Veți putea încărca până la 20.000 de piese, pe care le veți putea ulterior asculta în mod streaming de pe orice device Android, sau chiar iOS, cu aplicații third praty. în afară de acest principal aspect, evident, de acum, veți putea cumpăra și muzică din Google Play Store! Spor la testat noul serviciu! :)

Pe forum subiectul este discutat aici.

[UPDATE] între timp a fost anunțat oficial!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×