Lenovo aduce În România noile tablete Yoga; un eveniment este programat pentru 11 noiembrie

963 ori
<b>Lenovo aduce În România noile tablete Yoga; un eveniment este programat pentru 11 noiembrie</b>Prin intermediul unei invitații primite acum câteva minute, Lenovo anunță debutul pe piața din România a noilor tablete din gama Yoga ce numără de acum înainte și modele cu sistemul de operare Windows. Astfel, pe data de 11 noiembrie vom fi...

Prin intermediul unei invitații primite acum câteva minute, Lenovo anunță debutul pe piața din România a noilor tablete din gama Yoga ce numără de acum înainte și modele cu sistemul de operare Windows. Astfel, pe data de 11 noiembrie vom fi prezenți în București la evenimentul de lansare de unde vă vom aduce materiale foto și video cu tabletele în cauză.

După cum bine știți, printre acestea se numără Lenovo Yoga 2 ce sosește în două variante de 8 și 10 inch care pot fi achiziționate în versiunile cu Android sau Windows, cât și Lenovo Yoga 2 Pro, tabletă cu display de 13 inch și rezoluție 2.560 x 1.600 pixeli ce integrează la pachet și un proiector.

Aceasta din urmă mai dispune de un procesor quad-core Intel Atom Z3745 Bay Trail, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă, o cameră foto de 8 megapixeli, o baterie de 9.600 mAh și difuzoare stereo cu tehnologia JBL 2.1. Care model dintre cele menționate mai sus vă atrage în mod special?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×