Motorola Moto Maxx Își face apariția În imagini, e versiunea internațională a lui Droid Turbo

1.382 ori
<b>Motorola Moto Maxx Își face apariția În imagini, e versiunea internațională a lui Droid Turbo</b>După ce debutul lui Motorola Droid Turbo a avut loc către finalul lunii octombrie, e momentul să ne oprim din invidia legată de disponibilitatea produsului în SUA și să sperăm la o versiune internațională. Flagshipul e gata să sosească și la...

După ce debutul lui Motorola Droid Turbo a avut loc către finalul lunii octombrie, e momentul să ne oprim din invidia legată de disponibilitatea produsului în SUA și să sperăm la o versiune internațională. Flagshipul e gata să sosească și la nivel european și in America Latina cât de curând, sub forma lui Motorola Moto Maxx.

Handsetul a mai avut parte de scăpări până acum, dar de abia azi am devenit convinși că el e unul și același cu Motorola Droid Turbo. Avem de-a face cu un handset care păstrează ecranul Quad HD de 5.2 inch și camera de 21 megapixeli cu blitz LED, iar scăpările de imagini hands on sunt legate de o lansare în Brazilia. Ea va avea loc pe 5 noiembrie și ar putea da startul unui val de lansări locale, care ar putea aduce telefonul și în Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Motorola Moto Maxx

Va fi interesant de văzut ce branding se păstrează în Europa, particula "Droid" fiind practic rezervată pentru produse ale operatorului Verizon. Telefonul e surprins în aceste imagini și cu o baterie de 3900 mAh și încărcare turbo, după cum scrie pe folia să protectoare, dar și 64 GB memorie internă și Android 4.4.4, după cum arată setările sale. Pentru mulți acest device e un soi de Nexus 6 Mini, cu dotări la fel de bune, deci reprezintă o achiziție excelentă, mai ales că diagonală e mai accesibilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×