Google Play Music este actualizat la versiunea 4.4.811H: iată ce schimbări aduce!

1.397 ori
<b>Google Play Music este actualizat la versiunea 4.4.811H: iată ce schimbări aduce!</b>Google Play Music tocmai a fost actualizat de gigantul motoarelor de căutare la versiunea 4.4.811H, care oferă câteva funcții foarte atractive, incluse în aplicație. Prin intermediul acestui software veți putea cumpăra muzica din Google Play și...

Google Play Music tocmai a fost actualizat de gigantul motoarelor de căutare la versiunea 4.4.811H, care oferă câteva funcții foarte atractive, incluse în aplicație. Prin intermediul acestui software veți putea cumpăra muzica din Google Play și asculta melodiile imediat în aplicație.

Practic veți avea colecția de muzică oriunde cu voi și asta fără să ocupați spațiu pe terminalul mobil, ea stocandu-se în cloud. Google Play Music necesita un terminal cu Android de la versiunea 2.2 în sus și ocupa mai puțin de 5 MB spațiu de stocare. Aplicația va permite să includeți până la 20.000 de melodii în colecția voastră muzicală, iar actualizarea aduce, printre altele remixuri instant auto generate în tabul Recent, în funcție de preferințele voastre.

Google Play Music 4.4.811H

în plus puteți păstra calificativele "thumbs up" și playlisturile de melodii gratuite/cumpărate pe terminalele voastre. Device-urile cu Android 4.1 sau 4.2 au parte și de playback fără goluri, ceea ce înseamnă un playback neîntrerupt de melodii consecutive, fără a simți trecerea la următoarea melodie. Puteți descărca noul Google Play Music de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×