Meizu MX2, un nou smartphone cu procesor quad core Exynos și 2 GB RAM se lansează În această lună

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.624 ori
<b>Meizu MX2, un nou smartphone cu procesor quad core Exynos și 2 GB RAM se lansează În această lună</b>Meizu este un nume familiar pentru cei interesați de producătorii chinezi de telefoane mobile și mai ales pentru că această companie a fost prima cu o clonă de succes pentru iPhone. De la momentul clonei și până în ziua de azi Meizu s-a...

Meizu este un nume familiar pentru cei interesați de producătorii chinezi de telefoane mobile și mai ales pentru că această companie a fost prima cu o clonă de succes pentru iPhone. De la momentul clonei și până în ziua de azi Meizu s-a reorientat către producția de smartphone-uri performante, care nu copiază vreun rival. Cel mai nou model al companiei este Meizu MX2, care va fi lansat către finalul acestei luni la Beijing.

Compania chineză a început deja să trimită invitații pentru evenimentul de debut, iar acest terminal ne atrage atenția prin dotările sale, mai ales originea procesorului. Avem de-a face aici cu un telefon cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, 2 GB RAM și un procesor quad core Exynos, probabil același cu cel de pe Galaxy S III. MX2 vine cu 64 GB memorie internă și nu este încă foarte clar ce diagonală va avea, deși speculațiile afirmă că ar putea fi vorba de un ecran de 4.4 inch sau de 4.5 inch.

Meizu MX2 mai vine și cu o cameră de 8 megapixeli, o baterie de 1930 mAh și o variantă personalizată de Android numită FlyMe OS, care include Jelly Bean. Cel mai atractiv aspect la acest terminal e, ca de obicei pentru produsele chinezești, prețul, de doar 475 de dolari. șansele sunt mari ca acest model să rămână doar în China, dar nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul și nu excludem o lansare europeană. Cine nu ar vrea un telefon cu procesor de Galaxy S III și preț așa bun?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×