Android 4.2 disponibil acum pe Galaxy Nexus; Se lansează treptat, dar Îl poți descărca de aici Între timp!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.947 ori
<b>Android 4.2 disponibil acum pe Galaxy Nexus; Se lansează treptat, dar Îl poți descărca de aici Între timp!</b>Samsung Galaxy Nexus a primit în sfârșit actualizarea la Android 4.2 Jelly Bean, dar se pare că aceasta are loc treptat și va dura ceva până ce toți posesorii acestui terminal vor primi noul software. Din fericire există și alternativa unui...

Samsung Galaxy Nexus a primit în sfârșit actualizarea la Android 4.2 Jelly Bean, dar se pare că aceasta are loc treptat și va dura ceva până ce toți posesorii acestui terminal vor primi noul software. Din fericire există și alternativa unui download manual de aici.

Nu vă faceți griji, deoarece sursa downloadului este una cât se poate de oficială.

Printre noile funcții ale lui Android 4.2 se număra o zonă Quick Settings, funcționarea în regim multi user (doar pe tablete deocamdată), un Google Now îmbunătățit și funcția Photo Sphere. Multiuser presupune ca persoane diferite, cu conturi diferite să folosească același terminal, fiecare cu setările și aplicațiile sale. Zona Quick Settings a fost preluată la nivel de concept de la producătorii de telefoane care personalizau experienta Android cu astfel de setări rapide. E vorba aici despre setări de luminozitate, WiFi, trafic de date, viața a bateriei și altele.

Android 4.2 aduce și modificări în interfața tabletelor de 10 inch, așa cum se vede deocamdată doar pe Nexus 10. Avem un dock de aplicații de-a lungul părții inferioare a ecranului, asta în mod landscape, iar zona de notificări se accesează și ea diferit. Google Now implica acum Google Knowledge Graph și oferă o serie de statistici legate de căutarea voastră. Photo Sphere este o metodă de panoramare la 360 de grade și cam aici se încheie lista de îmbunătățiri care vin și pe Galaxy Nexus. Ați instalat noului Android? Vă așteptam cu feedback!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×