Google Play Music poate stoca acum până la 50.000 de melodii

Autor:  | Publicat în:  Google 530 ori
<b>Google Play Music poate stoca acum până la 50.000 de melodii</b>Google Play Music debuta cu 4 ani &icirc;n urmă, cu posibilitatea de a țncărca p&acirc;nă la 20.000 de melodii &icirc;n cloud şi a le avea la dispoziţie prin streaming &icirc;n web browserul de pe PC, pe telefon sau tableta. Acum acest număr de...

Google Play Music debuta cu 4 ani în urmă, cu posibilitatea de a țncărca până la 20.000 de melodii în cloud şi a le avea la dispoziţie prin streaming în web browserul de pe PC, pe telefon sau tableta. Acum acest număr de melodii creşte la 50.000 de melodii.

Serviciul e gratuit în ţările aflate pe lista oficială, printre care se numără şi România. Play Music include şi opţiunea de a vă abona la serviciul All Access, care oferea streaming muzical pentru milioane de melodii contra a câţiva dolari plătiţi lunar. Veţi putea urca muzica în Google Play Music folosind Google Music Manager sau o  aplicaţie specială în Chrome, de tip web app.

Odată ce melodiile sunt în cloud, veţi putea vizita play.google.com/music pentru a porni streamingul cântecelor preferate. Există şi posibilitatea de a crea mixaje pentru a asculta melodii din library similare cu cele pe care le ascultaţi într-un anumit moment. E interesant de remarcat faptul că Google oferă o limită teoretică de până la 300 MB pentru fiecare melodie, deci 50.000 de melodii vă oferă cam 15 TB spaţiu gratuit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×