Google Play Music poate stoca acum până la 50.000 de melodii

Autor:  | Publicat în:  Google 543 ori
<b>Google Play Music poate stoca acum până la 50.000 de melodii</b>Google Play Music debuta cu 4 ani &icirc;n urmă, cu posibilitatea de a țncărca p&acirc;nă la 20.000 de melodii &icirc;n cloud şi a le avea la dispoziţie prin streaming &icirc;n web browserul de pe PC, pe telefon sau tableta. Acum acest număr de...

Google Play Music debuta cu 4 ani în urmă, cu posibilitatea de a țncărca până la 20.000 de melodii în cloud şi a le avea la dispoziţie prin streaming în web browserul de pe PC, pe telefon sau tableta. Acum acest număr de melodii creşte la 50.000 de melodii.

Serviciul e gratuit în ţările aflate pe lista oficială, printre care se numără şi România. Play Music include şi opţiunea de a vă abona la serviciul All Access, care oferea streaming muzical pentru milioane de melodii contra a câţiva dolari plătiţi lunar. Veţi putea urca muzica în Google Play Music folosind Google Music Manager sau o  aplicaţie specială în Chrome, de tip web app.

Odată ce melodiile sunt în cloud, veţi putea vizita play.google.com/music pentru a porni streamingul cântecelor preferate. Există şi posibilitatea de a crea mixaje pentru a asculta melodii din library similare cu cele pe care le ascultaţi într-un anumit moment. E interesant de remarcat faptul că Google oferă o limită teoretică de până la 300 MB pentru fiecare melodie, deci 50.000 de melodii vă oferă cam 15 TB spaţiu gratuit.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×