Ceasul LG G Watch Urbane primeşte un clip promoţional elaborat şi elegant (Video)

818 ori
<b>Ceasul LG G Watch Urbane primeşte un clip promoţional elaborat şi elegant (Video)</b>LG a anunţat smartwatchul G Watch Urbane cu c&acirc;teva zile &icirc;n urmă, drept o versiune elegantă a lui G Watch R, teoretic. Acum, acest produs care va fi expus şi la MWC 2015 primeşte un clip promoţional elaborat, pe care &icirc;l vedeţi mai...

LGa anunţat smartwatchul G Watch Urbane cu câteva zile în urmă, drept o versiune elegantă a lui G Watch R, teoretic. Acum, acest produs care va fi expus şi la MWC 2015 primeşte un clip promoţional elaborat, pe care îl vedeţi mai jos.

LG G Watch Urbane reprezintă o evoluţie a lui LG G Watch R şi aduce un corp rotunjit şi un display POLED, dar şi specificaţii foarte similare. Ele includ un procesor Qualcomm Snapdragon 400, o baterie de 410 mAh şi un display cu densitate de 245 ppi. Corpul acestui gadget este fabricat din metal, cu un finisaj din oţel inoxidabil pe argintiu şi auriu.

Cureaua este fabricată din piele, dar există şi opţiuni din alte materiale. Reclama pe care o vedeţi în acest articol duce cu gândul mai degrabă la un Rolex decât la un ceas LG smart. Aflaţi şi că acest model mai vine cu 4 GB stocare, 512 MB RAM şi are o diagonală de 1.3 inch. El este rezistent la apă şi praf şi include un senzor pentru puls, giroscop, accelerometru şi busolă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×