Google Play Music primește un update de interfața pe iOS 7 și o nouă funcție radio

Autor:  | Publicat în:  Google 799 ori
<b>Google Play Music primește un update de interfața pe iOS 7 și o nouă funcție radio</b>Dacă sunteți utilizatori iOS care vor o alternativă la iTunes și iTunes Radio, atunci Google Play Music vă vine în întâmpinare cu o interfață actualizată. UI-ul sau a fost actualizat pentru experiența iOS 7, după cum se vede mai jos. &nbsp;...

Dacă sunteți utilizatori iOS care vor o alternativă la iTunes și iTunes Radio, atunci Google Play Music vă vine în întâmpinare cu o interfață actualizată. UI-ul sau a fost actualizat pentru experiența iOS 7, după cum se vede mai jos.

Acum Google Play Music pentru iOS vine cu suport pentru radio de tip "I'm feeling lucky", care încropește un playlist pe loc în funcție de preferințele voastre muzicale. Există și opțiuni de auto playlist create în funcție de melodiile pe care le aveți în library și de cele care au primit thumbs up de la voi.

Echipa de dezvoltatori pentru iOS de la Google a adăugat și posturi radio în funcție de gen pentru abonații All Access, iar acum puteți căuta conținuturi după gen/radio fără probleme. Ideea este de a oferi fix aceeași experiență că pe Android, astfel încât utilizatorii iOS să nu fie privați de nimic. Aveți un download chiar aici dacă sunteți curioși.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×