Telefoanele HTC cu Android ar putea fi interzise În Germania, după Încă o victorie Nokia la tribunal

Autor:  | Publicat în:  HTC 994 ori
<b>Telefoanele HTC cu Android ar putea fi interzise În Germania, după Încă o victorie Nokia la tribunal</b>Deși Uniunea Europeană avertizase segmentul Nokia care nu a fost cumpărat de Microsoft să nu devină un troll al brevetelor, iată că disputa sa la tribunal cu HTC continuă. Astfel, aflăm acum că HTC ar putea avea telefoanele Android interzise în...

Deși Uniunea Europeană avertizase segmentul Nokia care nu a fost cumpărat de Microsoft să nu devină un troll al brevetelor, iată că disputa sa la tribunal cu HTC continuă. Astfel, aflăm acum că HTC ar putea avea telefoanele Android interzise în Germania.

Celedouă companii se judecau deja în Marea Britanie și Nokia obținuse interdicția lui HTC One Mini, dar HTC a reușit să blocheze această decizie. Acum în Germania lucrurile stau mai rău, din cauza unui brevet bazat pe o tehnologie USB. Un judecător german a dat deja decizia legată de blocarea la vânzare a telefoanelor producătorului taiwanez.

Interesant e că spre deosebire de alte cazuri, Google nu s-a implicat de această dată pentru a-și apăra partenerul. E vorba aici despre un brevet care permite unui PC să decidă ce driver să folosească atunci când un smartphone e conectat via USB. HTC ar putea propune un workaround pentru a evita problemele și interdicția, sau să negocieze o licențiere cu Nokia.

Lucrurile ar putea deveni și mai rele, de vreme ce și autoritățile din SUA aruncă acum o privire asupra unui proces mai vechi bazat pe brevete Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×