Google Play Music se lansează pe iOS În această lună, după o amânare

1.020 ori
<b>Google Play Music se lansează pe iOS În această lună, după o amânare</b>Se pare că Google Play Music va ajunge și pe iOS în curând, conform celor de la Engadget. Google are intenția să își lanseze aplicația pe iOS în această lună, odată ce scapă de buguri. &nbsp; Google Play Music All Access a fost lansat încă...

Se pare că Google Play Music va ajunge și pe iOS în curând, conform celor de la Engadget. Google are intenția să își lanseze aplicația pe iOS în această lună, odată ce scapă de buguri.

Google Play Music All Access a fost lansat încă din mai, dar gigantul motoarelor de căutare nu prea a oferit informații cu privire la o portare pe alte platforme. în acest moment Google testează aplicația nativă Google Music pentru iOS la nivel intern, dacă pregătirile pentru lansare sunt pe ultima sută de metri.

La ora actuală Google permite utilizatorilor din 19 țări să acceseze serviciul muzical All Access, cu posibilitatea de utilizare offline și streaming. Evident exista și aplicații neoficiale pentru iOS sau chiar o aplicație web cu limitări, dar varianta oficială va fi întotdeauna mai bună. Problema inițială pentru lansarea lui Google Music era faptul că e nevoie de Flash pentru a întări restricțiile DRM, dar s-a rezolvat și acest impediment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×