Apar noi cumpărători pentru BlackBerry: Google, Intel și Samsung

1.154 ori
<b>Apar noi cumpărători pentru BlackBerry: Google, Intel și Samsung</b>BlackBerry are deja în desfășurare o tranzacție cu firma Fairfax Financial pentru a-i salva de la faliment, dar e nevoie de o companie tech mare care să îi ia sub aripa sa pentru a fi siguri că au un viitor. Astăzi aflăm câteva noi nume propuse...

BlackBerry are deja în desfășurare o tranzacție cu firma Fairfax Financial pentru a-i salva de la faliment, dar e nevoie de o companie tech mare care să îi ia sub aripa sa pentru a fi siguri că au un viitor. Astăzi aflăm câteva noi nume propuse pentru salvare.

Reuters afirmă că producătorul canadian de smartphone-uri are discuții cu firme precum Cisco, Google, Intel, LG sau Samsung. Nu e încă foarte clar care dintre aceste companii vor licita pentru BlackBerry și care vor dori doar o porțiune din creatorul celebrelor terminale BB. Multe sunt interesate de brevete și de serverele care țin în spate servicii ca BBM, plus servicii de securitate și criptare de calitate.

știm cu toții că BlackBerry-urile sunt telefoanele preferate ale oficialilor de stat, de la Barack Obama la membri UE, deci acesta este un mare avantaj de imagine pentru orice companie ar cumpăra BlackBerry. Să vedem cine va licita cel mai mult... Va fi interesant să vedem Samsung și Google duelându-se cu această ocazie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×