Google Play primește o mică actualizare, nu mai confundă aplicațiile third party și nu le mai suprascrie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.640 ori
<b>Google Play primește o mică actualizare, nu mai confundă aplicațiile third party și nu le mai suprascrie</b>Google Play Store are bunul (sau răul pentru unii) obicei de a verifica dacă au apărut actualizări pentru aplicații și a le instala apoi, dar deja s-a ajuns puțin cam departe cu acest mecanism automat. în ultima vreme tot mai mulți utilizatori se...

Google Play Store are bunul (sau răul pentru unii) obicei de a verifica dacă au apărut actualizări pentru aplicații și a le instala apoi, dar deja s-a ajuns puțin cam departe cu acest mecanism automat. în ultima vreme tot mai mulți utilizatori se plâng că magazinul de aplicații Google a început să instaleze aplicații peste cele third party sau să le facă update celor care nu au nevoie.

Play Store presupune că toate softurile de pe telefon sunt cele luate din magazin, inclusiv cele third party. Se întâmplă și că unii utilizatori să încerce să facă actualizări acelor aplicații prin Google Play să nu reușească sau în cazuri extreme să li se șteargă aplicația și să fie înlocuită cu alta. Asta au pățit câțiva utilizatori de telefoane Samsung, ale căror aplicație email de bază a fost înlocuită cu alta, confundată de Play Store din cauza numelui similar. Ei bine acum au dispărut aceste probleme, odată cu sosirea versiunii Play Store 3.5.

Acum magazinul administrează mai atent softurile și le monitorizează pe cele descărcate de utilizator/cele third party. încă de pe vremea lui Android Market existau plângeri de acest gen și acum avem în sfârșit o rezolvare. Dacă totuși aveți astfel de probleme, vă recomand o actualizare a lui Play Store și ele vor dispărea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×