Google Play Services e actualizat cu noi funcții pentru Maps, Drive și Fit

699 ori
<b>Google Play Services e actualizat cu noi funcții pentru Maps, Drive și Fit</b>Pe măsură ce Lollipop ajunge pe tot mai multe terminale Nexus, au loc și actualizări ale celorlalte servicii și aplicații stock Google. Astfel, Google Play Services a ajuns la versiunea 6.5, care aduce noi funcții legate de API-urile Maps, Drive,...

Pe măsură ce Lollipop ajunge pe tot mai multe terminale Nexus, au loc și actualizări ale celorlalte servicii și aplicații stock Google. Astfel, Google Play Services a ajuns la versiunea 6.5, care aduce noi funcții legate de API-urile Maps, Drive, Wallet și Fit.

în Google Maps API-ul include acum un toolbar default, care crește viteza cu care navigați și primiți indicii de direcționare. Există și o opțiune "lite mode" a hărții, care permite dezvoltatorilor să afișeze imagini thumbnail pe hărți și aplicații asociate. Utilizatorii care doresc să vadă o versiune mai mare a imaginii thumbnail pot apăsa pe acesta și porni aplicația Google Maps. Google Drive le permite acum dezvoltatorilor să adauge proprietati private custom ale fișierelor de pe Drive.

Astfel, căutările vor fi mai eficiente, iar noul API Drive va permite sincronizarea mai ușoară a fișierelor și o îmbunătățire a consumului de baterie. Veți putea controla modul și momentul în care uploadati fișiere și în ce tip de rețea să realizați acest lucru, în funcție de bateria rămasă. Google Wallet a primit și un buton special "Donate With Google", pe lângă cel "Buy With Google". Fit va permite dezvoltatorilor să adauge segmente de activitate aplicațiilor lor de fitness.

Cei interesati gasesc detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×