Panoul frontal al unui nou device Windows Phone ajunge pe web sub formă de fotografii

784 ori
<b>Panoul frontal al unui nou device Windows Phone ajunge pe web sub formă de fotografii</b>Iată că după lansarea modelului Lumia 535 de săptămâna trecută, astăzi aflăm că ni se pregătește un alt device de 5 inch, cu toate că originea acestuia este pentru moment necunoscută. Acest lucru a ieșit la iveală după ce o serie de...

Iată că după lansarea modelului Lumia 535 de săptămâna trecută, astăzi aflăm că ni se pregătește un alt device de 5 inch, cu toate că originea acestuia este pentru moment necunoscută. Acest lucru a ieșit la iveală după ce o serie de fotografii ce prezintă panoul frontal al unui terminal WP au ajuns recent pe web.

Pe lângă faptul că producătorul nu este cunoscut, nici fabrica în care acest device este dezvoltat nu este dezvăluită, singura informație pe care o avem în acest moment fiind că display-ul de pe acest nou terminal va avea o diagonală de 5 inch.

Rămâne de văzut ce alte detalii vor ajunge în următoare perioadă în presă, și dacă acesta va fi un nou produs sub branding Microsoft, device ce ar putea fi lansat oficial la începutul anului viitor în cadrul show-ului CES sau MWC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×