Iată primele zvonuri despre Samsung Galaxy S6: ecran 4K flexibil și cameră de 20 MP

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.628 ori
<b>Iată primele zvonuri despre Samsung Galaxy S6: ecran 4K flexibil și cameră de 20 MP</b>Pentru că Samsung a lansat deja principalele telefoane pe 2014, de la Galaxy S5 la Note 4 și de la Galaxy Alpha la Note Edge, e momentul să privim spre 2015. și cum putem face asta mai bine decât printr-o serie de speculații legate de Samsung Galaxy...

Pentru că Samsung a lansat deja principalele telefoane pe 2014, de la Galaxy S5 la Note 4 și de la Galaxy Alpha la Note Edge, e momentul să privim spre 2015. și cum putem face asta mai bine decât printr-o serie de speculații legate de Samsung Galaxy S6?

A șasea generație de smartphone Galaxy S va sosi cel mai probabil la MWC 2015, la începutul lunii martie.  Cei de la Techradar au adunat toate zvonurile despre terminal, care se pare că va fi un device cu ecran flexibil 4K, cu carcasa metalică și cu grosime de doar 6.7 mm. El va include și o cameră de 20 de megapixeli în spate, un senzor pentru puls și o funcție de scanare a irisului.

Noul Galaxy S ar putea ajunge în magazine prin aprilie și prețul nu va fi mai mic sau mai mare decât predecesorii săi. S6 va păstra panoul Super AMOLED, iar diagonală sa va fi de 5.2 sau 5.3 inch, în vreme ce marginile vor fi subțiri și carcasa va avea cam aceleasi dimensiuni că Galaxy S5. Flexibilitatea ecranului nu e foarte clar detaliată și e posibil să fie vorba mai degrabă de un ecran curbat lateral în stilul lui Note Edge.

Handsetul că rula Android L, va avea un procesor Snapdragon 808 sau 810 și 4 GB RAM. Camera să vă oferi și stabilizare optică. Cum vă suna acest Galaxy S6?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×