Oppo dezvăluie o primă imagine oficială cu panoul spate de pe modelul N3

Autor:  | Publicat în:  Oppo 888 ori
<b>Oppo dezvăluie o primă imagine oficială cu panoul spate de pe modelul N3</b>După cum bine știm, producătorul chinez Oppo plănuiește ca pe data de 29 octombrie să vină în fața publicului cu un nou smartphone, sau mai bine zis camera-phone. Numele acestui terminal este Oppo N3, iar printre principalele sale dotări vom...

După cum bine știm, producătorul chinez Oppo plănuiește ca pe data de 29 octombrie să vină în fața publicului cu un nou smartphone, sau mai bine zis camera-phone. Numele acestui terminal este Oppo N3, iar printre principalele sale dotări vom regăsi și un senzor foto rotativ, componentă ce a fost adoptată și de către alte companii în ultimul timp.

Astăzi, Oppo ne prezintă o primă imagine teaser oficial cu panoul spate de pe Oppo N3, fotografie în care putem remarca senzorul foto rotativ și cele două blițuri LED dual-tone. De asemenea, imaginea scoate la iveală și faptul că senzorul foto va fi înconjurat de un material ce imită pielea și de cusăturile aferente din jurul acestuia.

Potrivit ultimelor zvonuri, Oppo N3 va sosi cu un display Full HD de 5.5 inch, o cameră foto rotativă de 16 megapixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz și 3 GB memorie RAM. Dacă aceste speculații se vor adeveri sau nu, vom afla pe data de 29 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×