Google Play Store versiunea 4.0 Într-un preview interesant (Video)

1.398 ori
<b>Google Play Store versiunea 4.0 Într-un preview interesant (Video)</b>Nu îmi amintesc de câte ori a evoluat Google Play Store în ultimii ani sau câte schimbări de design a avut numai în ultimele 12 luni, dar un lucru e sigur: utilizatorii Android au periodic câte un update la capitolul interfața a lui Play Store și...

Nu îmi amintesc de câte ori a evoluat Google Play Store în ultimii ani sau câte schimbări de design a avut numai în ultimele 12 luni, dar un lucru e sigur: utilizatorii Android au periodic câte un update la capitolul interfața a lui Play Store și acum încă unul este în pregătire. E vorba despre versiunea Google Play 4.0, care are parte de un preview mai jos.

Ultima schimbare majoră a magazinului de aplicații a avut loc în iulie 2011, iar de atunci am avut doar update-uri minore, care au adus magazinul în aceeași direcție cu Jelly Bean sau Ice Cream Sandwich. Observăm că totul a fost refăcut în versiunea 4.0 și noua interfața pare una destinată ecranelor mai mari, dacă mă întrebați pe mine.

Google Play Store versiunea 4.0

Tema Holo este puternic prezentă, avem și fonturi noi, imagini mai mari și parcă UI-ul amintește ușor de Google Now. Avem pagini individuale pentru aplicații, filme, muzică și altele și totul este mai curat și mai aerisit. Zona de căutare și rezultatele sale au rămas la fel și acum nu mai avem acele pătrate care se unesc și ne pot crea confuzie in zona Home a magazinului. Versiunea 4.0.16 nu are o dată clară de sosire, iar multe dintre pagini nici măcar nu au fost activate încă. E posibil ca acest Play Store să apară în mai odată cu Key Lime Pie, sau poate mai devreme, iar v 4.0 ar putea chiar imprumuta elemente de la Android 5.0, la capitolul UI.

Google Play Store versiunea 4.0 Într-un preview interesant (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×