Inginerii lucrează la ecrane din safir pentru telefoanele mobile

1.467 ori
<b>Inginerii lucrează la ecrane din safir pentru telefoanele mobile</b>De obicei când auzim de safir ne gândim la obiecte de lux și bijuterii prețioase și uneori la terminale care folosesc cristal din safir pentru a-și proteja camerele integrate. Ei bine, aflăm că inginerii de la GT Advanced Technologies lucrează la...

De obicei când auzim de safir ne gândim la obiecte de lux și bijuterii prețioase și uneori la terminale care folosesc cristal din safir pentru a-și proteja camerele integrate. Ei bine, aflăm că inginerii de la GT Advanced Technologies lucrează la o metodă de a face din safir o alternativă la Corning Gorilla Glass.

Evident, un ecran din safir sau chiar și un strat protector pentru ecran va fi o soluție mult mai scumpă decât Gorilla Glass, dar și rezistența va fi de 3 ori mai mare, atât pentru zgârieturi, cât și pentru contacte dure. Ideea este ca prin prelucrare și administrare bună a costurilor să se ajungă la un preț de 20 de dolari pe unitate de safir pentru fiecare ecran. Chiar și așa, prețul e mult mai mare decât cei 3 dolari plătiți pentru un Gorilla Glass.

Având în vedere că un Samsung Galaxy S4 costa în jur de 230 de dolari să fie produs, nu cred că Samsung s-ar supăra prea tare că Galaxy S5 să coste 250 de dolari, dacă ar include și o astfel de protecție. în plus e și un avantaj de marketing: cum sună să spui că ai telefon cu ecran din safir?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×