Google+ primește câteva noi funcții: analytics, editare foto și subiecte fierbinți (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 957 ori
<b>Google+ primește câteva noi funcții: analytics, editare foto și subiecte fierbinți (Video)</b>Google+ își continuă evoluția, după ce recent am aflat că a atins 40 de milioane de conturi active. Astăzi aflăm că serviciul de socializare al celor de la Google a primit câteva funcții noi, printre care trending topics (subiecte la modă), un...

Google+ își continuă evoluția, după ce recent am aflat că a atins 40 de milioane de conturi active. Astăzi aflăm că serviciul de socializare al celor de la Google a primit câteva funcții noi, printre care trending topics (subiecte la modă), un editor foto încorporat și un sistem tip analytics.

"What's Hot" este o funcție de care Google+ avea mare nevoie, deoarece ne permite să vedem direct din fluxul informațional sau din coloana sa din stânga care sunt cele mai discutate subiecte ale momentului. Astfel, putem accesa cele mai populare postari de pe Google+ și anume cele care au primit cele mai multe +1 și comentarii. Pentru a afla ce subiecte sunt în discuție în acest moment trebuie doar să faceți scroll până în partea inferioară a fluxului informațional sau să vă uitați în zona cu linkul What's Hoț de sub Circles în stânga ecranului.

Iată detalii:

Google+ Ripples este un soi de analytics, care diseca tot ce se întâmplă cu un anumit post după ce acesta apare pe Google+. Aflați câte share-uri a primit, cine a partajat informația și cine i-a oferit impulsul necesar pentru a ajunge faimos acel post. în partea dreaptă sus a fiecărui post al vostru veți găsi un meniu drop down în care se afla Ripples și informații detaliate, inclusiv o diagramă că aceea din clipul de mai jos:

în cele din urmă Google+ Creative Kit va permite să realizați editări foto rapide. După ce urcați o fotografie pe Google+ o puteți edita cu ajutorul lui Creați Kit, care vă oferă opțiuni precum crop, rotate, autofix și câteva filtre vintage pentru modificări simpliste de look. în această perioadă exisa și opțiuni speciale de Halloween, adecvate sărbătorii.

Va surâde mai mult Google+ acum?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×