Nokia intra În universul Xbox prin intermediul smartphone-urilor Lumia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.272 ori
<b>Nokia intra În universul Xbox prin intermediul smartphone-urilor Lumia</b>Faptul că Nokia a lansat primele sale smartphone-uri cu Windows Phone Mango înseamnă și că experiența de gaming de pe terminalele finlandezilor se va îmbunătăți, având aportul lui Xbox Live. în plus, se pare că vom putea conecta handseteurile...

Faptul că Nokia a lansat primele sale smartphone-uri cu Windows Phone Mango înseamnă și că experiența de gaming de pe terminalele finlandezilor se va îmbunătăți, având aportul lui Xbox Live. în plus, se pare că vom putea conecta handseteurile la consolele Xbox 360 direct.

Smartphone-urile Nokia Lumia 710 și Lumia 800 au fost prezentate la Nokia World 2011, iar folosindu-le în tandem cu un Xbox 360 și un Kinect puteți chiar crea personaje vrituale în jocul Kinectimals. Este vorba aici despre crearea unui animăluț virtual pe Nokia Lumia 710, iar pentru acest personaj veți putea chiar cumpăra obiecte din magazinul integrat în joc.

Apoi vă veți putea juca folosind noul animal de companie virtual direct de pe smartphone sau pe ecranul televizorului, folosind un Xbox. E interesant faptul că Lumia 710 va interacționa cu Kinect, afișându-se coduri QR pe ecranul său (ca în imaginea de mai sus), pe care Kinect le recunoaște și vă oferă noi itemuri și personaje. Pe când un ecosistem cu jocuri mai ample integrate cu Kinect și Xbox 360?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×